Comentarii (0) Reclamație film

Salutare , am detectat ca navighezi pe acest site cu telefonul...

Acum poti descarca aplicatia ClassiCMovieSHD 100 % compatibila cu telefonul tau.

Incearca acum apasa mai jos si descarca aplicatia...

Vizionare Placuta !


5.0

Dances with Wolves – Cel care dansează cu lupii (1990)

Urmărește filmul Dances with Wolves – Cel care dansează cu lupii (1990) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1990, Aventuri, Dramă, Western . Filmul online Dances with Wolves – Cel care dansează cu lupii (1990) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 134

Gen: 1990, Aventuri, Dramă, Western

Data Adaugari: 13/09/2021

Regizor: Kevin Costner

Scenariu: Michael Blake

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:53:49

Claritate: BluRay 720p

Premii: 7 premii Oscar,3 premii și 3 nominalizari Globul de Aur,9 nominalizări Bafta,4 nominalizari 20/20 Awards,2 premii Golden Reel,1 premiu și 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 premiu și 3 nominalizari CFCA Award + alte premii și nominalizări

IMDb: 8.0

Locotenentul John Dunbar (Kevin Costner) devine un adevărat erou după ce, în mod accidental, obține o victorie de proporții în timpul Războiului Civil. Acesta face o cerere de a fi trimis la frontiera de vest dar, ajungând acolo, își dă seama că avanpostul este abandonat. Nu după mult timp află că nu este totuși singur, întâlnind un trib indian cu ai cărui membri se împrietenește. În mijlocul tribului, transformat în a doua sa familie, devine ,,Cel care dansează cu lupii”. Războiul nu îi ocolește însă, iar în momentul în care trupele americane avansează spre ei, John se află în poziția ingrată de a decide între poporul său și cei printre care a trăit în ultima perioadă și care îl consideră acum unul de-al lor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: