Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Dances with Wolves - Cel care dansează cu lupii (1990) (Dublat Română)

Urmărește filmul Dances with Wolves - Cel care dansează cu lupii (1990) (Dublat Română) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1990, Aventuri, Dramă, Western . Filmul online Dances with Wolves - Cel care dansează cu lupii (1990) (Dublat Română) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 260

Categoria: 1990, Aventuri, Dramă, Western

Regizor: Kevin Costner

Data Adaugari: 17/04/2021

Scenariști: Michael Blake

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 02:51:18

Claritate: VHSRip 720p

Premii: 7 premii Oscar,3 premii și 3 nominalizari Globul de Aur,9 nominalizări Bafta,4 nominalizari 20/20 Awards,2 premii Golden Reel,1 premiu și 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 premiu și 3 nominalizari CFCA Award + alte premii și nominalizări

IMDb: 8.0

Locotenentul John Dunbar, repartizat într-un avanpost îndepărtat al Războiului Civil, se împrietenește cu lupii și indienii, făcându-l o aberație intolerabilă în armată.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: