Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

If the Shoe Fits – Cenușăreasa la Paris (1990)

Urmărește filmul If the Shoe Fits – Cenușăreasa la Paris (1990) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1990, Comedie, Dramă, Romantic . Filmul online If the Shoe Fits – Cenușăreasa la Paris (1990) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 89

Categoria: 1990, Comedie, Dramă, Romantic

Regizor: Tom Clegg

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: Timothy Prager , Madeline Di Maggio , Pamela Wallace

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:56

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,3

O ecranizare moderna a povestii Cenusaresei, in care actiunea se petrece la Paris, unde printul este un celebru creator de moda, iar Cenusareasa isi doreste cu disperare sa creeze pantofi pentru el. Zana cea buna este o turista confuza pe care Cenusareasa o ajuta pe strada. Iar, ca in orice basm, totul e bine cand se sfarseste cu bine.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: