Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Marked for Death – Insemnati pentru moarte (1990) (Dublat Română)

Urmărește filmul Marked for Death – Insemnati pentru moarte (1990) (Dublat Română) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1990, Acţiune, Aventuri, Crimă . Filmul online Marked for Death – Insemnati pentru moarte (1990) (Dublat Română) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 316

Categoria: 1990, Acţiune, Aventuri, Crimă

Regizor: Dwight H. Little

Data Adaugari: 13/04/2021

Scenariști: Michael Grais, Mark Victor

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:25:43

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.0

Steven Seagal interpretează rolul lui John Hatcher, un fost agent DEA. Întors acasă, John descoperă că problema numărul 1, cu care se confruntă întreaga America, răvășește bătrânul său cartier. Temutul traficant de droguri, poreclit Screwface, terorizează sute de oameni și încearcă să pună stăpânire peste ceea ce era odinioară, un cartier liniștit. John, împreună cu doi vechi prieteni – Charles, un polițist din Chicago și Max, un fost antrenor de fotbal – sunt hotărâți să îl distrugă pe Screwface și imperiul drogurilor pe care îl conduce acesta.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: