Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Russia House - Casa Rusia (1990)

Urmărește filmul The Russia House - Casa Rusia (1990) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt 1990, Dramă, Romantic, Thriller . Filmul online The Russia House - Casa Rusia (1990) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 218

Categoria: 1990, Dramă, Romantic, Thriller

Regizor: Fred Schepisi

Data Adaugari: 16/04/2021

Scenariști: Tom Stoppard

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:03:07

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 Nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 nominalizare Fantasporto,2 nominalizari NSFC Award

IMDb: 6.1

Dupa o vizita in Rusia, un editor britanic este contactat de serviciile secrete deoarece o rusoaica pe nume Katya dorea sa-i inmaneze un manuscris, care continea secrete militare ale Rusiei. Acest manuscris fiind interceptat, editorul va fi folosit pentru a se afla veridicitatea insemnarilor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: