Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

29th Street – Strada 29 (1991)

Urmărește filmul 29th Street – Strada 29 (1991) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt 1991, Comedie, Dramă . Filmul online 29th Street – Strada 29 (1991) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 147

Categoria: 1991, Comedie, Dramă

Regizor: George Gallo

Data Adaugari: 07/05/2021

Scenariști: Frank Pesce , James Franciscus

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:15

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.3

In pofida ghinionului sau, Frank Resce pare cel mai norocos om din lume. Aceasta este povestea adevarata a unui om care castiga 6 milioane de dolari la Loteria Nationala. In loc sa se bucure, e furios si se apuca sa sparga ferestrele bisericii si sa tulbure linistea punblica. Ajuns la sectie, incepe sa-si spuna povestea vietii, care se dovedeste a fi plina de suisuri si coborasuri si de neasteptate rasturnari de situatie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: