Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Barton Fink (1991)

Urmărește filmul Barton Fink (1991) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt 1991, Comedie, Dramă . Filmul online Barton Fink (1991) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 66

Categoria: 1991, Comedie, Dramă

Regizor: Ethan Coen, Joel Coen

Data Adaugari: 01/07/2021

Scenariști: Ethan Coen, Joel Coen

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:56:56

Claritate: HDRip 720p

Premii: 3 nominalizari Oscar,2 premii si 8 nominalizari 20/20 Awards,2 premii si 4 nominalizari ACCA,1 nominalizare Cahiers du Cinéma,3 premii Cannes,1 nominalizare Artios Award,1 premiu si 6 nominalizari CFCA Award + alte premii si nominalizari

IMDb: 7.7

Barton Fink (John Turturro) este autorul mai multor piese de teatru de succes ale anilor 40 si este gata sa-si incerce norocul si la Hollywood. Ajuns in cetatea filmului, se cazeaza la un hotel mediocru, dar constata ca nu poate sa scrie un scenariu de film. Cauta un alt scriitor care sa-l ajute, insa acela nu reuseste sa se ajute nici pe sine. Incearca sa schimbe cateva pareri cu locatarul camerei dar inspiratia nu izvoraste de nicaieri. Insa ceva cu totul neasteptat va rasturna situatia.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: