Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Black Cat - Pisica Neagră (Dublat Română) (1991)

Urmărește filmul Black Cat - Pisica Neagră (Dublat Română) (1991) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1991, Acţiune, Romantic, Thriller . Filmul online Black Cat - Pisica Neagră (Dublat Română) (1991) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 199

Categoria: 1991, Acţiune, Romantic, Thriller

Regizor: Stephen Shin

Data Adaugari: 09/04/2021

Scenariști: Bo Shun Chan, Tan-Ping Lam

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:28:37

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.9

Catherine este o tânără violentă și tulburată, care este doborâtă de guvern într-una din escapadele ei. Se trezește într-o unitate de antrenament și este învățată să folosească arme, să lupte și este supusă unui antrenament greu de rezistență. Când a terminat, i se dă numele de cod „Pisică neagră”. Catherine este acum un asasin pentru guvern și este foarte bună la asta, dar în curând își găsește un iubit și este prinsă între dragostea ei pentru el și relația ei cu guvernul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: