Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Cape Fear - Promontoriul groazei (1991)

Urmărește filmul Cape Fear - Promontoriul groazei (1991) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1991, Crimă, Thriller . Filmul online Cape Fear - Promontoriul groazei (1991) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 88

Categoria: 1991, Crimă, Thriller

Regizor: Martin Scorsese

Data Adaugari: 30/05/2021

Scenariști: Wesley Strick , James R. Webb

Uploader: romanialove08

Durată Film: 02:07:25

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 nominalizari Oscar,2 nominalizari BAFTA,2 nominalizari 20/20 Awards,1 premiu și 2 nominalizari ACCA,1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 premiu și 2 nominalizari CFCA Award,2 nominalizari Globul de Aur + alte premii și nominalizări

IMDb: 7,3

Un recital actoricesc de excepție în regia celebrului Martin Scorsese. Un deținut (Robert de Niro) este eliberat din închisoare după ispășirea pedepsei. El consideră că a fost condamnat pe nedrept, mai ales din cauza procurorului (Nick Nolte). Familia acestuia pare una unită și liniștită, tipic americană, dar va deveni ținta răzbunării diabolice a infractorului. Atât soția (Jessica Lange) cât și fiica (Juliette Lewis), chiar și inocentul câine al casei devin rând pe rând victime ale celei mai eficiente terori: cea psihologică. O răzbunare în care până și asasinatul ar potoli prea puțin resentimentele celui ce crede că a fost nedreptățit. Un avertisment pentru cei care cred că au dreptul de a-i judeca pe alții și că întotdeauna dreptatea este numai de partea lor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: