Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Class Action – Proces de conștiința (1991)

Urmărește filmul Class Action – Proces de conștiința (1991) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1991, Dramă, Thriller . Filmul online Class Action – Proces de conștiința (1991) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 178

Categoria: 1991, Dramă, Thriller

Regizor: Michael Apted

Data Adaugari: 07/05/2021

Scenariști: Carolyn Shelby, Samantha Shad, Christopher Ames

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:39

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Moscow International Film Festival

IMDb: 6.4

Jeb Ward este un avocat specializat in cazuri dificile, pe care alti avocati de obicei le refuza. El are un client care da in judecata o companie auto, pentru o problema de securitate. Din cauza unei defectiuni la sistemele masinii, clientul a avut un accident sever, ramanand marcat pe viata, nu numai psihic ci si fizic. Pregatit pentru un proces zgomotos si rapid, Jeb il inlocuieste pe fostul avocat al acuzarii. Tot planul de atac pe care l-a pregatit Jeb, este dat peste cap de avocatul apararii, care este nimeni altcineva decat Maggie Ward, fiica lui Jeb.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: