Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Flight of the Intruder – Atac periculos (1991)

Urmărește filmul Flight of the Intruder – Atac periculos (1991) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1991, Acţiune, Dramă, Thriller . Filmul online Flight of the Intruder – Atac periculos (1991) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 158

Categoria: 1991, Acţiune, Dramă, Thriller

Regizor: John Milius

Data Adaugari: 28/05/2021

Scenariști: David Shaber, Robert Dillon

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:54:46

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,8

Danny Glover (Leatheal Weapon) interpreteaza rolul comandantului Frank Camparelli, liderul unei escadrile aviatice trimisa in razboiul din Vietnam. Brad Johnson (Always) joaca rolul pilotului Jake Grafton, un tanar deziluzionat care este insetat de razbunare. Willem Dafoe („Spiderman”) este Cole, soldatul cinic care a fost recrutat este trimis zboare intr-o misiune neautorizata in spatele liniilor inamice. Tinta: un depozit de rachete in Honoi. Avionul: A-6 Intruder, un bombardiere de joasa altitudine, fara mijloace tehnice de aparare. Risc: Curtea Martiala pentru comandantul Camparelli… in cazul in care se intorc in viata.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: