Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Hot Shots - Formidabilul (Dublat Română) (1991)

Urmărește filmul Hot Shots - Formidabilul (Dublat Română) (1991) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1991, Acţiune, Comedie . Filmul online Hot Shots - Formidabilul (Dublat Română) (1991) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 131

Categoria: 1991, Acţiune, Comedie

Regizor: Jim Abrahams

Data Adaugari: 08/04/2021

Scenariști: Jim Abrahams, Pat Proft

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:24:27

Claritate: VHSRip 720p

Premii: 1 premiu Golden Screen Germany

IMDb: 6.8

Pilotul Tropper Harley (Charlie Sheen) provine dintr-o familie de indieni. El revine în sânul familiei sale, încercând astfel să se ţină departe de tumultul şi faptele de glorie ce i-au marcat viaţa de până atunci. Dar planurile sale nu corespund cu cele ale superiorilor săi… Este înrolat într-o trupă de elită, numită Nevăstuica Obosită, trupă trimisă într-o misiune specială împotriva lui Saddam Hussein. Scopul acestei acţiuni este distrugerea uzinelor nucleare ale dictatorului arab.

Opus multelor producţii cinematografice în care sunt proslăvite valorile americane, Formidabilul parodiază tot ce se poate parodia: celebrele filme de acţiune sau dragoste (Rambo, Terminator, Atracţie Fatală), clişeele cinematografice, clasa politică, lăudatele trupe de elită americane, aviaţia americană şi chiar pe Saddam Hussein…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: