Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Mobsters – Mafioții (1991)

Urmărește filmul Mobsters – Mafioții (1991) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1991, Crimă, Dramă . Filmul online Mobsters – Mafioții (1991) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 149

Categoria: 1991, Crimă, Dramă

Regizor: Michael Karbelnikoff

Data Adaugari: 26/05/2021

Scenariști: Michael Mahern, Nicholas Kazan

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:43:33

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 nominalizari Razzie Awards

IMDb: 6.0

Viața unor puști, la periferia New York-ului, în preajma anului 1917, este grea, pentru că dreptate își face doar cel puternic, cu pumnul sau cu arma în mână, iar bani au doar cei care se ocupă de afaceri necurate. Astfel, visele de mărire ale unor copii nevinovați se transformă în scheme de câstig, iar gașca de prieteni se transformă în grupul de colaboratori de afaceri. Odată cu trecerea anilor, afacerile se complică iar copiii, transformați acum în adulți, vor trebui să lupte din greu în jungla NY-ului pentru a putea păstra ceea ce le este drag și pentru a supraviețui în lumea crudă a mafiei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: