Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

My Own Private Idaho – Dragoste și moarte în Idaho (1991)

Urmărește filmul My Own Private Idaho – Dragoste și moarte în Idaho (1991) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1991, Dramă . Filmul online My Own Private Idaho – Dragoste și moarte în Idaho (1991) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 177

Categoria: 1991, Dramă

Regizor: Gus Van Sant

Data Adaugari: 07/05/2021

Scenariști: Gus Van Sant

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:44:10

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare ACCA,2 premii Deauville Film Festival,3 premii si 1 nominalizare Faro Island Film Festival,3 premii si 3 nominalizari Film Independent Spirit,1 nominalizare LAFCA Award,1 premiu NSFC Award,3 premii NYFCC Award,1 premiu si Volpi

IMDb: 7.1

Doi buni prieteni care trăiau făcând escrocherii pe străzile din Portland încep o perioadă de autodescoperire și, pe parcurs, constată că relația lor are probleme.ttention of a wealthy benefactor and sexual deviant.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: