Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Terminator 2: Judgment Day - Terminatorul 2: Ziua Judecății (1991) (Dublat Română)

Urmărește filmul Terminator 2: Judgment Day - Terminatorul 2: Ziua Judecății (1991) (Dublat Română) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1991, Acţiune, Aventuri, Crimă, SF . Filmul online Terminator 2: Judgment Day - Terminatorul 2: Ziua Judecății (1991) (Dublat Română) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 124

Categoria: 1991, Acţiune, Aventuri, Crimă, SF

Regizor: James Cameron

Data Adaugari: 18/02/2021

Scenariști: James Cameron William Wisher Jr.

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 02 03:16

Claritate: VHSRip 720p

Premii: 4 premii și 2 nominalizari Oscar,2 premii și 1 nominalizare Bafta,3 premii și 1 nominalizare 20/20 Awards (2012),5 premii și 4 nominalizari Saturn Award,4 premii și 5 nominalizări Awards Circuit Community,2 premii și 4 nominalizari Fangoria Chainsaw Award

IMDb: 8.5

Cu zece ani în urmă, din viitor a venit o Maşină de Ucis pentru a-l omorî pe încă nenăscutul John Connor. Dar ea a dat greş. În 1991, Maşina va încerca din nou. Nu e nimic personal şi de data asta sunt două. Făcute la fel, acelaşi model, dar fiecare cu altă misiune.
În anul 2029, un computer numit Skynet luptă împotriva unui grup de rezistenţă uman, asta după ce în 1997 distrusese aproape tot Pământul. Skynet a găsit o cale pentru a trimite înapoi în timp câţiva războnici, numiţi Terminatori. Au trecut zece ani de când Sarah Connor a fost ţinta unui cyborg venit din viitor. Acum fiul ei, John, viitorul şef al rezistenţei, este ţinta unui cyborg mult mai periculos decât primul. Dar, de data aceasta, un Terminator reprogramat este trimis să-l protejeze pe adolescent. Şi întrebarea este… Pot ei să învingă un cyborg din metal lichid care poate lua orice formă doreşte?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: