Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Doors - Ușa (1991)

Urmărește filmul The Doors - Ușa (1991) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1991, Biografic, Dramă, Muzical . Filmul online The Doors - Ușa (1991) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 140

Categoria: 1991, Biografic, Dramă, Muzical

Regizor: Oliver Stone

Data Adaugari: 19/07/2021

Scenariști: Randall Jahnson , Oliver Stone

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:20:25

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Chicago Film Critics Association Awards,1 nominalizare Moscow International Film Festival,1 nominalizare MTV Movie + TV Awards

IMDb: 7,2

Filmul prezinta istoria grupului anilor ’60, The Doors, care dubleaza biografia celebrului solist al trupei, Jim Morrison. Este urmarita viata lui Morrison de la inceputurile carierei sale de student la actorie in Los Angeles, pana la moartea acestuia in 1971, la Paris, in urma unei supadoze. Jim Morrison, extraordinar interpretat de Val Kilmer, este obsedat de ideea mortii. Pe masura ce celebritatea grupului creste, obsesia lui Morrison devine din ce in ce mai acuta, in ciuda eforturilor facute de sotia sa Pamela Courson (Meg Ryan). Morrison se afunda in alcool, droguri si relatii sexuale foarte ciudate.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: