Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Undeva în Est (1991)

Urmărește filmul Undeva în Est (1991) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1991, Acţiune, Comedie, Dramă, Romanesti . Filmul online Undeva în Est (1991) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 62

Categoria: 1991, Acţiune, Comedie, Dramă, Romanesti

Regizor: Nicolae Margineanu

Data Adaugari: 14/07/2021

Scenariști: Augustin Buzura,Nicolae Margineanu

Uploader: Admin

Durată Film: 1:48:21

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la Romanian Union of Filmmakers 1991

IMDb: 7.5

Undeva, în Est este un film românesc din 1991 regizat de Nicolae Mărgineanu. Rolurile principale au fost interpretate de actorii: Remus Mărgineanu, Valentin Voicilă, Dorel Vișan, Maria Ploae.
In anii '50, in timpul campaniei de colectivizare a satelor din Transilvania, rezistenta opusa de tarani la presiunile autoritatilor se soldeaza cu pierderi de vieti omenesti.
Acțiunea are loc în primii ani ai României rurale de sub autoritatea lui Groza și a lui Maurer: confiscarea/colectivizarea pământurilor țăranilor, desființarea păturii intelectualilor, rezistența anticomunistă (pasivă și armată), instalarea oportuniștilor și a parveniților la putere. O luptă între 2 lumi, presărată cu dramă la tot pasul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: