Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

Profit every 10 minutes!

Angel with a Gun (L'angelo con la pistola) - Ingerul Cu Pistol (1992) (Dublat Română)

Urmărește filmul Angel with a Gun (L'angelo con la pistola) - Ingerul Cu Pistol (1992) (Dublat Română) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1992, Crimă, Dramă . Filmul online Angel with a Gun (L'angelo con la pistola) - Ingerul Cu Pistol (1992) (Dublat Română) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 210

Categoria: 1992, Crimă, Dramă

Regizor: Damiano Damiani

Data Adaugari: 12/04/2021

Scenariști: Carla Giulia Casalini , Damiano Damiani, Dardano Sacchetti

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:39:13

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.8

Comisarul de poliție a arestat mai mulți infractori pe parcursul carierei sale. Într-o zi, toți acești criminali ies din închisoare din cauza expirării termenelor. Puternic deziluzionat, bărbatul decide apoi să devină un ucigaș călău.

Dar în căutarea acestor criminali, se întâlnește din greșeală cu Lisa și se îndrăgostește de ea: cei doi își continuă aventura împreună ca ucigași până când comisarul este descoperit. În cele din urmă el este apoi ucis pentru a-și apăra complice și iubitul, care era pe punctul de a fi descoperit, sacrificându-se pentru a-i salva viața.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: