Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.3

Profit every 10 minutes!

Beethoven - Beethoven - un câine puţin prea mare (1992)

Urmărește filmul Beethoven - Beethoven - un câine puţin prea mare (1992) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 1080p. Genurile acestui film sunt 1992, Comedie, Dramă, Familie . Filmul online Beethoven - Beethoven - un câine puţin prea mare (1992) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 201

Categoria: 1992, Comedie, Dramă, Familie

Regizor: Brian Levant

Data Adaugari: 14/04/2021

Scenariști: John Hughes , Amy Holden Jones

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:01

Claritate: WEB-DL 1080p

Premii: 1 premiu Genesis Award,4 nominalizari Young Artist Award

IMDb: 5.7

Familia Newton locuiește în casa lor confortabilă, dar se pare că există ceva care le lipsește. Acest "gol" este umplut de un mic cățeluș care intră în casa și în viața lor. Beethoven, așa cum este numit, crește și se transformă într-un câine uriaș: un Saint-Bernard. Medicul veterinar local, Varnick, desfășoară un experiment secret și oribil care necesită o mulțime de câini, Beethoven se află și el pe lista medicului malefic.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: