Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Candyman (1992)

Urmărește filmul Candyman (1992) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt 1992, Horror, Thriller . Filmul online Candyman (1992) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 179

Categoria: 1992, Horror, Thriller

Regizor: Bernard Rose

Data Adaugari: 16/04/2021

Scenariști: Bernard Rose, Clive Barker

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:39:21

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu si 3 nominalizari Saturn Award,3 premii si 1 nominalizare Avoriaz Fantastic Film Festival,1 premiu si 5 nominalizari Fangoria Chainsaw Awards,1 nominalizare Fantasporto

IMDb: 6.6

Helen Lyle este o studentă care hotărăște să scrie o teză despre mituri și legende locale. În acest scop, vizitează o zonă a orașului natal, unde aude legenda lui Candyman, un bărbat cu un cârlig în locul mâinii drepte, care apare când îi spui numele de cinci ori în fața unei oglinzi. Bineînțeles că Helen nu crede povestea, însă oamenii din zonă sunt foarte speriați. Fata ignoră avertismentele lor și își începe investigațiile în locurile unde Candyman a apărut cel mai des. În același timp, începe o serie de crime terifiante. Este doar o coincidență sau legenda lui Candyman este adevărată?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: