Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Damage – Pasiune fatală (1992)

Urmărește filmul Damage – Pasiune fatală (1992) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1992, Dramă, Romantic . Filmul online Damage – Pasiune fatală (1992) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 188

Categoria: 1992, Dramă, Romantic

Regizor: Louis Malle

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: David Hare , Josephine Hart

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:51:01

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu BAFTA,1 nominalizare César Awards,1 premiu ALFS Award,1 premiu si 1 nominalizare LAFCA Award,1 nominalizare NSFC Award,1 premiu NYFCC Award,2 premii Sant Jordi + alte premii

IMDb: 6.8

Unul din membrii de vaza ai Parlamentului englez se indragosteste de logodnica fiului sau, iar relatia lor se transforma intr-o pasiune obsesiva care, nu numai ca ii distruge pe amandoi, ci le provoaca mult rau si celor din preajma.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: