Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Liceenii Rock 'n' Roll (1992)

Urmărește filmul Liceenii Rock 'n' Roll (1992) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 360p. Genurile acestui film sunt 1992, Comedie, Muzical, Romantic, Romanesti . Filmul online Liceenii Rock 'n' Roll (1992) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 41

Categoria: 1992, Comedie, Muzical, Romantic, Romanesti

Regizor: Nicolae Corjos

Data Adaugari: 15/07/2021

Scenariști: George Sovu

Uploader: Admin

Durată Film: 1:00:21

Claritate: BluRay 360p

Premii: N A

IMDb: 7.1

Cinci elevi din clasa a XII-a a unui liceu bucureștean cântă într-o formație de muzică ușoară intitulată Liceenii. Din cauza emoțiilor produse de apropierea examenului de bacalaureat, solista Dana Vasilescu (Oana Sârbu) uită textul cântecului cu ocazia unui spectacol și decide să părăsească formația și să-și consacre timpul liber pregătirii școlare. Peste o lună are loc însă un concurs muzical important, iar cei patru membri ai trupei: Mihai Marinescu (Ștefan Bănică-junior), chitarist și liderul trupei, chitaristul Adrian (Dan Cociș), clăparul Vlad Hulubei (Cătălin Păduraru) și toboșarul Ionică Popescu (Mihai Constantin), trebuie să găsească cât mai urgent o solistă nouă.
La propunerea lui Ionică, membrii formației își schimbă stilul de la muzică ușoară la rock'n'roll și o acceptă ca solistă pe Geta (Cesonia Postelnicu), prietena toboșarului. Ei se hotărăsc să caute o piesă pe care s-o transpună pe rock'n'roll și cu care să participe la concurs. În ziua următoare, profesoara de matematică Baldovin poreclită „Isoscel” (Tamara Buciuceanu-Botez), diriginta clasei, le prezintă un elev nou pe nume Radu Ionescu (Adrian Vâlcu), sosit din provincie, pe care îl așază în bancă cu Geta. Noul coleg pare să o placă pe Geta, iar Ionică devine gelos. Aflați la o pizzerie, Adrian și Vlad încep să glumească pe seama relației dintre Radu și Geta, iar lui Ionică îi vine brusc inspirația și începe să compună o melodie, ale cărei note le uită însă rapid.
Dându-și seama că Ionică a compus melodia din cauză că era supărat, colegii lui încearcă să-l stimuleze să-și aducă aminte notele piesei muzicale: îi pun multă sare în ciorba de la cantină, îi distrug patul și îi ciopârțesc pantalonii. Neavând succes, ei ticluiesc o scrisoare anonimă în care Ionică era anunțat de un „prieten binevoitor” că Radu și Geta au fost văzuți plimbându-se prin parc și sărutându-se. Supărarea toboșarului îi declanșează brusc inspirația și începe să-și aducă aminte notele piesei muzicale, pe care colegii lui le notează rapid pe un carnețel.
Pe măsură ce timpul trece, relațiile dintre adolescenți suferă o serie de suișuri și coborâșuri. Radu este auzind cântând la chitară, iar Dana îi spune lui Mihai să-l aducă în formație pentru că este mai bun decât Adrian. Nedorind să-l înlocuiască pe Adrian, Mihai se ceartă cu Dana și se despart, fata acuzându-și prietenul de egoism. Ionică este gelos pe presupusa relație dintre Radu și Geta, nimeni nespunându-i că scrisoare a fost de fapt o farsă. Mama Getei (Rodica Mureșan) este nemulțumită că fata participă la repetiții în loc să învețe pentru examenul de admitere la Facultatea de Arhitectură. Nereușind să o convingă să renunțe la muzică, ea își aduce un coleg de la teatru care să se dea drept medic și să afirme că i-a descoperit o boală gravă de inimă. Geta renunță astfel să mai cânte în formație, iar, după audierea mai multor aspirante, Dana propune ca Mihai să fie solistul trupei.
Concursul este decalat și va avea loc cu o săptămână mai devreme. Între timp, Geta îi mărturisește lui Ionică faptul că-l iubește și că scrisoarea a fost o farsă; ea află că mama sa se prefăcuse a fi bolnavă și revine ca solistă a trupei. Mihai își dă seama că este îndrăgostit de Dana și se împacă cu ea. În preziua concursului, Isoscel le aduce elevilor o scrisoare de încurajare trimisă din străinătate de profesorul Mihai Gavrilescu poreclit „Socrate”, fostul lor diriginte. Filmul se încheie cu succesul la concurs al formației „Liceenii”, formată acum din chitariștii Adrian și Radu, clăparul Vlad, toboșarul Ionică și soliștii Dana, Geta și Mihai.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: