Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Police Story 3: Super Cop – Polițist la ananghie 3 (1992)

Urmărește filmul Police Story 3: Super Cop – Polițist la ananghie 3 (1992) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1992, Acţiune, Comedie, Crimă, Thriller . Filmul online Police Story 3: Super Cop – Polițist la ananghie 3 (1992) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 240

Categoria: 1992, Acţiune, Comedie, Crimă, Thriller

Regizor: Stanley Tong

Data Adaugari: 09/07/2021

Scenariști: Edward Tang , Fibe MaLee Wai Yee

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:52

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii si 2 nominalizari Golden Horse Film Festival,2 nominalizari Hong Kong Film Awards

IMDb: 6.9

Niciodată nu ai un polițist în preajmă când e nevoie de unul, dar când acest polițist este în preajmă totul e ca și rezolvat. Inspectorul Chan Ka Kui (Jackie Chan) este trimis sub acoperire în China pentru a desființa o rețea de traficanți de droguri. Primește și o mână de ajutor, de la frumoasa directoare a INTERPOL, Jessica Yang (Michelle Yeoh).

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: