Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Single White Female - Anunț Periculos / Colega de cameră (1992)

Urmărește filmul Single White Female - Anunț Periculos / Colega de cameră (1992) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1992, Dramă, Thriller . Filmul online Single White Female - Anunț Periculos / Colega de cameră (1992) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 83

Categoria: 1992, Dramă, Thriller

Regizor: Barbet Schroeder

Data Adaugari: 17/07/2021

Scenariști: Don Roos

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:43 33

Claritate: VHSRip 720p

Premii: 1 nominalizare Chicago Film Critics Association Awards,1 premiu MTV Movie + TV Awards

IMDb: 6.4

O fată se desparte de prietenul ei și pune un anunț privitor la o colegă de cameră. Când nu găsește pe nimeni bate la ușa ei o femeie și devin colege de cameră. Apoi noua ei colegă de cameră începe să o imite cu hainele chiar și cu coafura.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: