Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Under Siege – Sechestrați în larg (1992)

Urmărește filmul Under Siege – Sechestrați în larg (1992) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1992, Acţiune, Thriller . Filmul online Under Siege – Sechestrați în larg (1992) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 193

Categoria: 1992, Acţiune, Thriller

Regizor: Andrew Davis

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: J.F. Lawton

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:30

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.5

În „Sechestrați în larg”, Seagal personifică un bucătar pe nume Casey Ryback, dar nu unul banal, ci fost luptător în Marina militară, în conflictele din Vietnam, Orientul Mijlociu și Panama, unde a câștigat numeroase decorații. La bordul vasului Missouri – cândva cea mai redutabilă navă de război, aflată acum pe ultimul drum către un port din Pacific unde va fi dezafectată – Ryback, cei câțiva membri ai echipajului și Căpitanul Adams trebuie să dejoace planul diabolic pus la cale de doi militari corupți și psihopați. Unul este periculosul William Strannix, un ex-agent CIA, pe care foștii colegi au ordin să-l elimine; celălalt este chiar comandantul secund, Krill, un tip care se duce la oficiul poștal și împușcă 20 de oameni pentru că e nefericit. Pe Missouri se mai află Jordan Tate, o tânără care nimerește la bord în timpul ambuscadei și trebuie să recurgă la resurse neașteptate pentru a supraviețui, și Tom Breaker, un important om de legătură cu Pentagonul. Căci arsenalul navei poate ușor declanșa o catastrofă nucleară ireparabilă… Ceea ce trebuia să fie aniversarea căpitanului, cu tort, animatoare și muzică, se transformă în coșmar…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: