Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Amos & Andrew - Amos şi Andrew (1993)

Urmărește filmul Amos & Andrew - Amos şi Andrew (1993) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1993, Acţiune, Comedie, Crimă . Filmul online Amos & Andrew - Amos şi Andrew (1993) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 133

Categoria: 1993, Acţiune, Comedie, Crimă

Regizor: E. Max Frye

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: E. Max Frye

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:29

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.7

Atunci cand renumitul scriitor de culoare Andrew Sterling se muta intr-o locuinta de lux in New England, vecinii il iau drept hot. Dupa ce seful politiei isi da seama de greseala facuta, incearca sa repare totul inscenand o farsa. Astfel, il aduce in scena pe Amos, un om certat cu legea, pentru ca acesta sa devina tapul ispasitor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: