Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Dragon: The Bruce Lee Story – Dragonul: Viaţa lui Bruce Lee (1993)

Urmărește filmul Dragon: The Bruce Lee Story – Dragonul: Viaţa lui Bruce Lee (1993) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1993, Acţiune, Biografic, Dramă . Filmul online Dragon: The Bruce Lee Story – Dragonul: Viaţa lui Bruce Lee (1993) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 107

Categoria: 1993, Acţiune, Biografic, Dramă

Regizor: Rob Cohen

Data Adaugari: 11/07/2021

Scenariști: Robert Clouse, Linda Lee Cadwell, Edward Khmara, John Raffo, Rob Cohen

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:59:57

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare CFCA Award,1 Nominalizare MTV Movie + TV Awards,1 premiu si 1 nominalizare Political Film Society

IMDb: 7.0

Filmul se bazeaza in intregime pe relatarile vaduvei Linda Lee Caldwell si este o poveste fascinanta ce reda intr-un mod impresionant viata trepidanta a lui Bruce Lee, extraordinarul artist al luptelor martiale care era pe punctul de a deveni star international cand a murit, in mod misterios, la doar 32 de ani. Filmul nu se rezuma insa a prezenta intamplarile din viata lui Bruce Lee, ci se opreste la o latura mai putin cunoscuta – viata lui personala. Filmul se constituie de asemenea intr-un omagiu la adresa spiritului de invingator al lui Bruce Lee, care a avut de depasit extrem de multe bariere pana sa ajunga la consacrare. Jason Scott Lee, cel care il interpreteaza pe Bruce Lee, nu are nici o legatura de rudenie cu acesta. Un element ce adauga si mai mult mister si tragedie acestui film este faptul ca fiul lui Bruce Lee, Brandon Lee, a fost ucis cu un foc de arma in timp ce filma The Crow si chiar inainte ca Viata lui Bruce Lee sa fie lansat.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: