Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Falling Down – Cădere liberă (1993)

Urmărește filmul Falling Down – Cădere liberă (1993) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1993, Acţiune, Crimă, Dramă . Filmul online Falling Down – Cădere liberă (1993) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 134

Categoria: 1993, Acţiune, Crimă, Dramă

Regizor: Joel Schumacher

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Ebbe Roe Smith

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:52:36

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Camerimage,1 nominalizare Cannes Film Festival,1 premiu Edgar Allan Poe Awards

IMDb: 7.6

Los Angeles. O dimineață însorită. Nimic nu prevestește drama pe care urmează să o trăiască pe parcursul unei zile infernale. William Foster, impecabil tuns și îmbrăcat în costum, cu servietă diplomat, vrea să ajungă acasă la fosta soție pentru că este ziua fiicei sale. Dar totul îl împiedică; întâi traficul aglomerat, apoi un vânzător coreean care nu-i dă fise de telefon, o bandă de golani, proprietarul unui magazin cu obiecte de cult nazist etc. Pe măsură ce obstacolele se înmulțesc, furia bărbatului crește. Mai ales că în trecut comportamentul său violent a impus un ordin judecătoresc de restricție legat de fosta soție și copil. D-FENS- cum ajunge să-l numească poliția (după plăcuța de înmatriculare a mașinii lui William Foster), în urma apelurilor despre manifestările extrem de dure ale acestuia – resimte disperare, neputință, dar și o încăpătânare de robot, ca finalmente să clacheze… pentru că fosta sotie, panicată, nici nu-i dă drumul în casă… D_FENS ajunge față în față cu Prendergast, un polițist aflat în ultima zi de serviciu dinaintea pensionării, el însuși cu propria dramă…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: