Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Grumpy Old Men – Morocănoșii (1993)

Urmărește filmul Grumpy Old Men – Morocănoșii (1993) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1993, Comedie, Dramă, Romantic . Filmul online Grumpy Old Men – Morocănoșii (1993) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 67

Categoria: 1993, Comedie, Dramă, Romantic

Regizor: Donald Petrie

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: Mark Steven Johnson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:43:29

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare American Comedy Awards,1 premiu BMI Film & TV Awards

IMDb: 7.0

Morocanosii este o comedie spumoasa ce-i are in centrul atentiei pe vesnicii rivali John Gustafson (Jack Lemmon) si Max Goldman (Walter Matthau). Cei doi vecini in varsta isi petrec cea mai mare parte a timpului intrecandu-se in fel de fel de farse pe care si le fac unul celuilalt, insultandu-se si purtandu-se deseori ca niste copii. Competitia si rivalitatea dintre ei se accentueaza in momentul in care, vizavi de casele lor se muta Ariel (Ann-Margret), o vaduva foarte atragatoare. Ea le improspateaza amintiri mai vechi legate de fosta sotie a lui John care initial fusese nimeni alta decat iubita lui Max.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: