Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Hard Target – Vânătoare de oameni (1993) (Dublat Română)

Urmărește filmul Hard Target – Vânătoare de oameni (1993) (Dublat Română) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1993, Acţiune, Thriller . Filmul online Hard Target – Vânătoare de oameni (1993) (Dublat Română) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 114

Categoria: 1993, Acţiune, Thriller

Regizor: John Woo

Data Adaugari: 18/04/2021

Scenariști: Chuck Pfarrer

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:27:34

Claritate: VHSRip 720p

Premii: 1 premiu și 5 nominalizări Saturn Award,2 nominalizari MTV Movie + TV Awards

IMDb: 6.2

Chance Bordeaux (Jean Claude Van Damme) este un marinar dur care își caută de lucru în New Orleans, un oraș unde necazurile se țin lanț. Poliția nu mai face față problemelor cu care se confruntă orașul și anarhia pare să cuprindă metropola. Între timp, Natasha Binder (Yancy Butler) ajunge în New Orleans cu scopul de a-și găsi tatăl care dispăruse de ceva timp de acasă. Ea nu știe că tatăl său care a rămas lefter a ales să devină, pentru bani, o țintă vie într-un joc denumit vânătoarea de oameni în care sfârșește prin a fi ucis. Natasha îl angajează pe Chance să-i găsească tatăl, iar acesta prinde firul dispariției bătrânului și, ca să-i descopere asasinii, intră în acest joc periculos.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: