Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Jason Goes to Hell: the Final Friday - Jason merge în iad: Vinerea Finală (1993)

Urmărește filmul Jason Goes to Hell: the Final Friday - Jason merge în iad: Vinerea Finală (1993) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1993, Fantastic, Horror, Thriller . Filmul online Jason Goes to Hell: the Final Friday - Jason merge în iad: Vinerea Finală (1993) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 105

Categoria: 1993, Fantastic, Horror, Thriller

Regizor: Adam Marcus

Data Adaugari: 12/07/2021

Scenariști: Jay Huguely , Adam Marcus , Dean Lorey

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:45

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,4 nominalizari Fangoria Chainsaw Awards

IMDb: 4,2

De data aceasta singurul care îl poate opri pe Jason pentru totdeauna este ultimul descendent rămas în viață al neamului Voorhees. Acesta trebuie să-l ucidă pe Jason intainte ca asasinul să devină invincibil. Este aceasta lupta finală care îl va opri pe Jason pentru totdeauna?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: