Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

2.0

Profit every 10 minutes!

National Lampoon's Loaded Weapon 1 - Alarmă de gradul 1 (1993)

Urmărește filmul National Lampoon's Loaded Weapon 1 - Alarmă de gradul 1 (1993) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1993, Acţiune, Comedie, Crimă . Filmul online National Lampoon's Loaded Weapon 1 - Alarmă de gradul 1 (1993) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 172

Categoria: 1993, Acţiune, Comedie, Crimă

Regizor: Gene Quintano

Data Adaugari: 19/04/2021

Scenariști: Gene Quintano, Don Holley, Tori Tellem

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:22:29

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.2

Un deteciv din LA este ucis pentru că are un microfilm cu rețetă pentru prăjituri cu cocaină. O parodie după „Lethal Weapon”, unde un cuplu de detectivi încearcă să oprească dezastrul unui posibil dopaj generalizat al națiunii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: