Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Necronomicon: Book of Dead - Necronomicon: Cartea Morții (1993)

Urmărește filmul Necronomicon: Book of Dead - Necronomicon: Cartea Morții (1993) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 1080p. Genurile acestui film sunt 1993, Horror . Filmul online Necronomicon: Book of Dead - Necronomicon: Cartea Morții (1993) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 455

Categoria: 1993, Horror

Regizor: Brian Yuzna, Christophe Gans

Data Adaugari: 16/04/2021

Scenariști: Christophe Gans, Brent V. Friedman, Kazunori Itō

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:40

Claritate: WEB-DL 1080p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 nominalizare Fangoria Chainsaw Awards,1 premiu Fantafestival,1 premiu si 1 nominalizare Fantasporto

IMDb: 5.8

Lovecraft (Jeffrey Combs), un cunoscut scriitor se afla în căutarea cărții “Necronomicon” care ar plații oricât numai sa găsească aceasta carte. Într-un final o găsește ascunsa într-o librărie, bine păzită de un grup de preoți călugări.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: