Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Nowhere to Run – Fără scăpare (1993)

Urmărește filmul Nowhere to Run – Fără scăpare (1993) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt 1993, Acţiune, Dramă, Romantic . Filmul online Nowhere to Run – Fără scăpare (1993) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 139

Categoria: 1993, Acţiune, Dramă, Romantic

Regizor: Robert Harmon

Data Adaugari: 17/05/2021

Scenariști: Joe Eszterhas , Leslie Bohem , Randy Feldman

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:30:34

Claritate: DVDRip

Premii: O nominalizare MTV Movie + TV Awards

IMDb: 5.7

Jean Claude Van Damme își croiește drum cu pumnii și picioarele către inima unei văduve, interpretată de frumoasa Rossanna Arquette, aflată în primejdie în acest film plin de acțiune. El interpretează rolul unui deținut evadat care renunță la planurile proprii de a-și continua fuga cu avionul pentru a împiedica un latifundiar avar să-i fure ferma tinerei femei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: