Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Fugitive – Evadatul (1993)

Urmărește filmul The Fugitive – Evadatul (1993) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1993, Acţiune, Crimă, Dramă, Mister, Thriller . Filmul online The Fugitive – Evadatul (1993) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 73

Categoria: 1993, Acţiune, Crimă, Dramă, Mister, Thriller

Regizor: Andrew Davis

Data Adaugari: 30/05/2021

Scenariști: Roy Huggins , Jeb Stuart , David Twohy

Uploader: romanialove08

Durată Film: 02:10:12

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu și 6 nominalizari Oscar,1 premiu și 3 nominalizari BAFTA,2 nominalizari 20/20 Awards,7 nominalizari ACCA,3 nominalizari CFCA Award,1 premiu și 2 nominalizari Globul de Aur + alte premii și nominalizări

IMDb: 7,8

Povestea începe cu condamnarea lui Richard Kimble (Ford), care fusese acuzat pe nedrept de uciderea soției sale. La scurt timp după aceea, Kimble evadează din arest și se luptă să-și dovededească nevinovăția și să-i aducă în fața justiției pe cei care erau responsabili în timp ce este urmărit necruțător de către o echipă de șerifi federali, condusa de șeriful adjunct Samuel Gerard (Jones).

Filmul a beneficiat de un succes comercial și critic, cu încasări la casele de bilete de la nivel mondial de 368.875.760 de dolari față de lun buget de 44 de milioane de dolari. El a fost nominalizat pentru șapte premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, o raritate pentru un film asociat cu un serial de televiziune, iar Jones a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar. El are în prezent un scor de 94% pe Rotten Tomatoes și un rating de "apreciere universală" din partea Metacritic.[2][3] El a avut o continuare, Legea e lege, în care Jones a reluat rolul lui Gerard.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: