Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
BluRay 720p Disclosure – Hărțuire sexuală (1994)

Disclosure – Hărțuire sexuală (1994)

Disclosure – Hărțuire sexuală (1994)
BluRay 720p
IMDb: 6,1
Barry Levinson
02:08:20

Hărțuire sexuală este un film de thriller erotic american din 1994 regizat de Barry Levinson, cu Michael Douglas și Demi Moore. Se bazează pe romanul cu același nume al lui Michael Crichton. Din distribuție fac parte și Donald Sutherland, Caroline Goodall și Dennis Miller.
De o fierbinte actualitate, tema hărțuirii sexuale este privită dintr-un complex unghi; cel al unui bărbat, victimă a șefei sale, cândva iubită. Deși s-ar putea spune ca tenta misogină e prea apăsată, importantă e prezentarea implicațiilor abuzului de putere. David Bleiler – 2001 (TLA Film and Video Guide)

Vizualizari: 24
Premii: 1 premiu London Critics Circle Film Awards,2 nominalizari MTV Movie + TV Awards,1 premiu Santa Barbara International Film Festival
BluRay 720p City Slickers II: The Legend of Curly’s Gold – O pacoste de comoară (1994)

City Slickers II: The Legend of Curly’s Gold – O pacoste de comoară (1994)

City Slickers II: The Legend of Curly’s Gold – O pacoste de comoară (1994)
BluRay 720p
IMDb: 5,5
Paul Weiland
01:55:36

Ziua celei de-a 40-a aniversari a lui Mitch Robbins (Billy Crystal) nu pare sa fie inceput tocmai cu dreptul. Dupa ce ca avusese o zi grea la serviciu, odata ajuns acasa, Mitch are neplacuta surpriza de a-l gasi tolanit pe canapeaua sa pe Glen, nimeni altul decat fratele sau, considerat oaia neagra a familiei. Cu toate acestea, Mitch tot mai spera ca ar putea petrece o seara minunata alaturi de sotia sa. La un moment dat insa, Mitch descopera din intamplare o harta care-l face sa-si piarda mintile deoarece harta cu pricina indica cu exactitate locul unde se afla o comoara deosebit de valoroasa. Mitch se alerteaza la maximum si hotaraste ca impreuna cu prietenul sau Phil Berquist (Daniel Stern), dar si cu fratele sau Glen de care nu se poate descotorosi cu una cu doua sa porneasca in cautarea comorii.

Vizualizari: 59
Premii: 1 Nominalizare Razzie Award,1 nominalizare The Stinkers Bad Movie Awards
BluRay 720p Beverly Hills Cop III – Polițistul din Beverly Hills III (1994)

Beverly Hills Cop III – Polițistul din Beverly Hills III (1994)

Beverly Hills Cop III – Polițistul din Beverly Hills III (1994)
BluRay 720p
IMDb: 5,6
John Landis
01:44:13

Eddie Murphy isi ia din nou in primire rolul Axel Foley care, in primul Beverly Hills Cop, l-a propulsat in fruntea listei de preferinte a publicului si a facut din el unul dintre cele mai indragite staruri de comedie. De aceasta data, locul de desfasurare a anchetei il constituie un cunoscut parc de distractii din California, WonderWorld, devenit sediul neobisnuit al unei retele criminale. Printre roller-coasters si alte distractii, actiunea ia intorsaturi comice sau pline de suspans, fiind pentru realizatori ocazia de a crea propria lor lume de fantezie si amuzament.

Vizualizari: 73
Premii: 2 nominalizari Razzie Awards,1 nominalizare The Stinkers Bad Movie Awards
DVDRip Freefall - Preţul pasiunii (1994)

Freefall - Preţul pasiunii (1994)

Freefall - Preţul pasiunii (1994)
DVDRip
IMDb: 4.6
John Irvin
01:31:50

Katy este unul dintre cei mai buni fotografi din lume. Ea este specializata in imortalizarea peisajelor salbatice si a vietatilor rare. Cand primeste sarcina sa se deplaseze intr-o regiune neexplorata din Africa pentru a fotografia o pasare dintr-o specie pe cale de disparitie, nici nu banuieste prin ce aventura va trece.
Katy se va intalni cu un strain ciudat si chipes, alaturi de care va trai o pasionala noapte de amor. Din pacate, va realiza prea tarziu ca misteriosul aventurier a momit-o intr-un carusel de afaceri necurate in care sunt implicati cei mai periculosi criminali din lume.

Vizualizari: 146
Premii: N / A
BluRay 720p It Could Happen to You – Un bacșis de 2 milioane de dolari (1994)

It Could Happen to You – Un bacșis de 2 milioane de dolari (1994)

It Could Happen to You – Un bacșis de 2 milioane de dolari (1994)
BluRay 720p
IMDb: 6,4
Andrew Bergman
01:41:31

Un polițist câștigă la loterie, dar se hotărăște să împartă banii cu o chelneriță căreia, în loc de bacșis, îi promisese jumătate din eventualul premiu. În It Could Happen to You, Nicolas Cage e… delicios de amabilul Charlie Lang, un polițist newyorkez care nu vrea decât să facă lucruri bune. Își dorește copii, dar Muriel, afurisita lui de nevastă (Rosie Perez, delirantă), o coafeză tupeistă, e prea preocupată de lucrurile materiale ca să-i pese. Eu sunt CNN-ul și ea e teleshoping-ul, spune Charlie la un moment dat. În același timp, Muriel se plânge că Charlie nu e destul de ambițios ca să promoveze. Așa că, atunci când Charlie nu ajută oamenii aflat la datorie, se joacă cu copiii din cartier în fața blocului. Intriga intră în scenă atunci când Muriel are un vis pe care-l interpretează în numere de loterie. Nu foarte convins, Charlie cumpără un billet și notează prost numerele. Mai târziu, în aceeași zi, intră într-un restaurant unde o chelneriță (Bridget Fonda) are cea mai groaznică zi din viața ei. Charlie e amărât că nu are destui bani ca să-i lase bacșiș, așa că îi oferă jumătate din potențialul câștig la loterie. Ea e convinsă că n-o să-l mai vadă niciodată. Ei bine, ați ghicit – Charlie câștigă 4 milioane. Și, spre disperarea soției, e hotărât să-și țină promisiunea făcută lui Yvonne. Restul filmului este despre cât de repede cheltuiește Muriel cele 2 milioane ale sale și cât de multe fapte bune fac Charlie și Yvonne în același timp.

Vizualizari: 86
Premii: N / A
WEB-DL 720p The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert - Priscilla, regina deșertului (1994)

The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert - Priscilla, regina deșertului (1994)

The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert - Priscilla, regina deșertului (1994)
WEB-DL 720p
IMDb: 7.5
Stephan Elliott
01:43:20

Au venit. Au cucerit tot ce era de cucerit. Și arătau superb. Acest film australian minunat de inventiv, cu imagini uluitoare și momente comice incomparabile, este povestea a trei dansatori travestiți care înfruntă uriașa și necizelata parte centrală a Australiei. Filmul a câștigat în 1994 Oscarul pentru "Design de Costume". Având un contract pentru un spectacol de travestiți cu care pleacă în turneu prin tot centrul Australiei, Tick (Hugo Weaving), Adam (Guy Pearce) și Ralph (Terence Stamp) au fiecare motive personale pentru a-și dori să lase în urmă siguranța orașului Sydney. Botezând "Priscilla" autobuzul roz și învechit cu care pleacă în turneu, acest trio comic, dar cu o notă clară de dramatism, se îndreaptă spre inima continentului, trăind aventuri demente în costumele lor și mai demente!

Vizualizari: 103
Premii: 1 premiu Oscar,2 nominalizari Globul de Aur,2 premii si 5 nominalizari BAFTA,1 premiu 20/20 Awards,2 premii si 7 nominalizari AFI Award,2 nominalizari ACCA,1 premiu si 1 nominalizare Chlotrudis Awards,2 premii si 1 nominalizare Faro Island Film Festival
DVDRip Double Dragon - Double Dragon : Talismanul magic (1994)

Double Dragon - Double Dragon : Talismanul magic (1994)

Double Dragon - Double Dragon : Talismanul magic (1994)
DVDRip
IMDb: 3.8
James Yukich
01:28:47

Double Dragon este un film american de arte marțiale din 1994 bazat pe seria de jocuri video cu același nume și regizat de James Yukich. În rolurile principale, Mark Dacascos și Scott Wolf sunt frații Jimmy și Billy Lee, alături de Alyssa Milano în rolul Marian Delario și Robert Patrick în rolul antagonistului Koga Shuko. Filmul se desfășoară într-un Los Angeles stricat de cutremur în 2007; orașul este conceput ca un amestec între un mediu punk post-apocaliptic și anii 80/90. A eșuat atât critic, cât și financiar.

Vizualizari: 99
Premii: N / A
BluRay 1080p Four Weddings and a Funeral - Patru nunţi şi o înmormântare (1994)

Four Weddings and a Funeral - Patru nunţi şi o înmormântare (1994)

Four Weddings and a Funeral - Patru nunţi şi o înmormântare (1994)
BluRay 1080p
IMDb: 7.1
Mike Newell
01:57:53

Patru nunți și înmormântare este un film de comedie romantică britanic din 1994 regizat de Mike Newell. A fost primul dintre mai multe filme ale scenaristului Richard Curtis care a jucat-o pe Hugh Grant și urmărește aventurile lui Charles (Grant) și ale cercului său de prieteni prin mai multe ocazii sociale în care fiecare se confruntă cu romantism. Andie MacDowell joacă rolul interesului iubirii lui Charles, Carrie, cu Kristin Scott Thomas, James Fleet, Simon Callow, John Hannah, Charlotte Coleman, David Bower, Corin Redgrave și Rowan Atkinson în rolurile secundare.

Vizualizari: 127
Premii: 2 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur, 2 premii şi 7 nominalizări BAFTA,2 nominalizari American Comedy Award,1 premiu ASCAP Award,1 premiu si 2 nominalizari CFCA Award + Alte premii si nominalizari
BluRay 720p I.Q. (1994)

I.Q. (1994)

I.Q. (1994)
BluRay 720p
IMDb: 6.2
Fred Schepisi
01:35:45

I.Q. este un film american de comedie romantică din 1994 regizat de Fred Schepisi și care îi are ca actorii pe Tim Robbins, Meg Ryan și Walter Matthau. Partitura originală a muzicii a fost compusă de Jerry Goldsmith.
I.Q. este o comedie romantică în care Albert Einstein nu apare sub chipul veșnicului profesor distrat, ci a unui Cupidon hotărât să-și înfigă săgețile în cine trebuie, fiind convins că în dragoste ritmul bătăilor inimii e mai important decât teoria relativității...

Vizualizari: 151
Premii: N / A
VHSRip 720p With Honors - Cu Onoare (Dublat Română) (1994)

With Honors - Cu Onoare (Dublat Română) (1994)

With Honors - Cu Onoare (Dublat Română) (1994)
VHSRip 720p
IMDb: 6.8
Alek Keshishian
01:35:42

Magna cum laudae este un film american de comedie-dramă din 1994 regizat de Alek Keshishian și cu Brendan Fraser, Joe Pesci și Moira Kelly în rolurile principale.

Vizualizari: 136
Premii: Nominalizat la 1 Glob de Aur,1 nominalizare Grammy,1 nominalizare MTV Movie + TV Awards,1 nominalizare MTV Video Music Awards
BluRay 720p The Silence of the Hams - Tăcerea pieilor (1994)

The Silence of the Hams - Tăcerea pieilor (1994)

The Silence of the Hams - Tăcerea pieilor (1994)
BluRay 720p
IMDb: 4.8
Ezio Greggio
01:21:20

Tăcerea pieilor (în engleză The Silence of the Hams, în italiană Il silenzio dei prosciutti) este un film de comedie din 1994, scris și regizat de Ezio Greggio. El parodiază mai multe filme de groază, în special Tăcerea mieilor și Psycho, precum și videoclipul piesei Thriller a lui Michael Jackson.
Comedia din această parodie, în afară de a face trimiteri la alte filme ale epocii, este în mare parte determinată de jocuri de cuvinte, glume, erori de continuitate etc. Ca o curiozitate, există o apariție scurtă a lui Mel Brooks în acest film.

Vizualizari: 136
Premii: N / A
BluRay 720p The Getaway - Dă lovitura şi fugi (1994)

The Getaway - Dă lovitura şi fugi (1994)

The Getaway - Dă lovitura şi fugi (1994)
BluRay 720p
IMDb: 5.8
Roger Donaldson
01:55:13

The Getaway este un thriller american de acțiune din 1994, regizat de Roger Donaldson. Scenariul a fost scris de Walter Hill și Amy Holden Jones, pe baza romanului omonim al lui Jim Thompson din 1958. Filmul îi are în rolurile principale pe Alec Baldwin și Kim Basinger, alături de Michael Madsen, James Woods și Jennifer Tilly în rolurile secundare.

Vizualizari: 411
Premii: 1 Nominalizare MTV Movie + TV Awards,1 nominalizare Razzie Awards,1 nominalizare The Stinkers Bad Movie Awards
BDRip 720p Scanner Cop (1994)

Scanner Cop (1994)

Scanner Cop (1994)
BDRip 720p
IMDb: 5.3
Pierre David
01:30:25

Scanner Cop este un film canadian din anul 1994. Este al patrulea film din seria Scanners și primul film din seria Scanner Cop. A fost scris, produs și regizat de Pierre David. Daniel Quinn are rolul personajului principal, un ofițer de poliție cu puteri psihice.

Vizualizari: 160
Premii: N / A
VHSRip 720p Color of Night - Culoarea Nopții (1994)  (Dublat Română)

Color of Night - Culoarea Nopții (1994) (Dublat Română)

Color of Night - Culoarea Nopții (1994) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 5.2
Richard Rush
0219:19

Color of Night este un film thriller american de mister erotic din 1994 produs de Cinergi Pictures și lansat în Statele Unite de Walt Disney Pictures. Regizat de Richard Rush, filmul îi are în rolurile principale pe Bruce Willis și Jane March.

Vizualizari: 320
Premii: Premii Globul de Aur 1995