Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

A Troll in Central Park – Un trol în Central Park (1994)

Urmărește filmul A Troll in Central Park – Un trol în Central Park (1994) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1994, Animaţie, Aventuri, Comedie . Filmul online A Troll in Central Park – Un trol în Central Park (1994) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 73

Categoria: 1994, Animaţie, Aventuri, Comedie

Regizor: Don Bluth, Gary Goldman

Data Adaugari: 28/06/2021

Scenariști: Stu Krieger , Don Bluth , Gary Goldman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:15:20

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,4

Un spiriduș prietenos cu un deget verde magic crește prea multe flori pentru regina care a ordonat ca toți spiridușii să se poarte răutăcios, să fie urâcioși și să sperie oamenii oricând. Ca pedeapsă, el este exilat într-o lume de piatră. Dar din toate locurile, coconul aterizează în Central Park, unde el se simte ca acasă. Se împrietenește cu doi copilași – frate și soră, plecați de-acasă fără știrea părinților, și care trebuie protejați imediat față de atacul reginei. Între timp, băiatul învață ce înseamnă sa fii responsabil, iar regina este detronată.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: