Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Four Weddings and a Funeral - Patru nunţi şi o înmormântare (1994)

Urmărește filmul Four Weddings and a Funeral - Patru nunţi şi o înmormântare (1994) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt 1994, Comedie, Dramă, Romantic . Filmul online Four Weddings and a Funeral - Patru nunţi şi o înmormântare (1994) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 122

Categoria: 1994, Comedie, Dramă, Romantic

Regizor: Mike Newell

Data Adaugari: 28/04/2021

Scenariști: Richard Curtis

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:57:53

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 2 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur, 2 premii şi 7 nominalizări BAFTA,2 nominalizari American Comedy Award,1 premiu ASCAP Award,1 premiu si 2 nominalizari CFCA Award + Alte premii si nominalizari

IMDb: 7.1

Patru nunți și înmormântare este un film de comedie romantică britanic din 1994 regizat de Mike Newell. A fost primul dintre mai multe filme ale scenaristului Richard Curtis care a jucat-o pe Hugh Grant și urmărește aventurile lui Charles (Grant) și ale cercului său de prieteni prin mai multe ocazii sociale în care fiecare se confruntă cu romantism. Andie MacDowell joacă rolul interesului iubirii lui Charles, Carrie, cu Kristin Scott Thomas, James Fleet, Simon Callow, John Hannah, Charlotte Coleman, David Bower, Corin Redgrave și Rowan Atkinson în rolurile secundare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: