Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

It Could Happen to You – Un bacșis de 2 milioane de dolari (1994)

Urmărește filmul It Could Happen to You – Un bacșis de 2 milioane de dolari (1994) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1994, Comedie, Dramă, Romantic . Filmul online It Could Happen to You – Un bacșis de 2 milioane de dolari (1994) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 108

Categoria: 1994, Comedie, Dramă, Romantic

Regizor: Andrew Bergman

Data Adaugari: 28/05/2021

Scenariști: Jane Anderson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:31

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,4

Un polițist câștigă la loterie, dar se hotărăște să împartă banii cu o chelneriță căreia, în loc de bacșis, îi promisese jumătate din eventualul premiu. În It Could Happen to You, Nicolas Cage e… delicios de amabilul Charlie Lang, un polițist newyorkez care nu vrea decât să facă lucruri bune. Își dorește copii, dar Muriel, afurisita lui de nevastă (Rosie Perez, delirantă), o coafeză tupeistă, e prea preocupată de lucrurile materiale ca să-i pese. Eu sunt CNN-ul și ea e teleshoping-ul, spune Charlie la un moment dat. În același timp, Muriel se plânge că Charlie nu e destul de ambițios ca să promoveze. Așa că, atunci când Charlie nu ajută oamenii aflat la datorie, se joacă cu copiii din cartier în fața blocului. Intriga intră în scenă atunci când Muriel are un vis pe care-l interpretează în numere de loterie. Nu foarte convins, Charlie cumpără un billet și notează prost numerele. Mai târziu, în aceeași zi, intră într-un restaurant unde o chelneriță (Bridget Fonda) are cea mai groaznică zi din viața ei. Charlie e amărât că nu are destui bani ca să-i lase bacșiș, așa că îi oferă jumătate din potențialul câștig la loterie. Ea e convinsă că n-o să-l mai vadă niciodată. Ei bine, ați ghicit – Charlie câștigă 4 milioane. Și, spre disperarea soției, e hotărât să-și țină promisiunea făcută lui Yvonne. Restul filmului este despre cât de repede cheltuiește Muriel cele 2 milioane ale sale și cât de multe fapte bune fac Charlie și Yvonne în același timp.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: