Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert - Priscilla, regina deșertului (1994)

Urmărește filmul The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert - Priscilla, regina deșertului (1994) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt 1994, Comedie, Muzical . Filmul online The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert - Priscilla, regina deșertului (1994) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 136

Categoria: 1994, Comedie, Muzical

Regizor: Stephan Elliott

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Stephan Elliott

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:43:20

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 premiu Oscar,2 nominalizari Globul de Aur,2 premii si 5 nominalizari BAFTA,1 premiu 20/20 Awards,2 premii si 7 nominalizari AFI Award,2 nominalizari ACCA,1 premiu si 1 nominalizare Chlotrudis Awards,2 premii si 1 nominalizare Faro Island Film Festival

IMDb: 7.5

Au venit. Au cucerit tot ce era de cucerit. Și arătau superb. Acest film australian minunat de inventiv, cu imagini uluitoare și momente comice incomparabile, este povestea a trei dansatori travestiți care înfruntă uriașa și necizelata parte centrală a Australiei. Filmul a câștigat în 1994 Oscarul pentru "Design de Costume". Având un contract pentru un spectacol de travestiți cu care pleacă în turneu prin tot centrul Australiei, Tick (Hugo Weaving), Adam (Guy Pearce) și Ralph (Terence Stamp) au fiecare motive personale pentru a-și dori să lase în urmă siguranța orașului Sydney. Botezând "Priscilla" autobuzul roz și învechit cu care pleacă în turneu, acest trio comic, dar cu o notă clară de dramatism, se îndreaptă spre inima continentului, trăind aventuri demente în costumele lor și mai demente!

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: