Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

2.0

Profit every 10 minutes!

With Honors - Cu Onoare (Dublat Română) (1994)

Urmărește filmul With Honors - Cu Onoare (Dublat Română) (1994) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1994, Comedie, Dramă . Filmul online With Honors - Cu Onoare (Dublat Română) (1994) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 156

Categoria: 1994, Comedie, Dramă

Regizor: Alek Keshishian

Data Adaugari: 13/04/2021

Scenariști: William Mastrosimone

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:35:42

Claritate: VHSRip 720p

Premii: Nominalizat la 1 Glob de Aur,1 nominalizare Grammy,1 nominalizare MTV Movie + TV Awards,1 nominalizare MTV Video Music Awards

IMDb: 6.8

Convins de teza sa, îl va absolvi cu onoruri la Universitatea Harvard, un student înfundat se află la mila cererilor unui om fără adăpost atunci când ține ostaticele ziarelor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: