Bine ați venit pe site-ul wWw.ClassiCMovieSHD.CoM - unul dintre cele mai bune site-uri de filme vechi, filme rare si uitate toate pentru vizionare online gratis.
BluRay 720p Lord of Illusions – Stăpânul iluziilor (1995)

Lord of Illusions – Stăpânul iluziilor (1995)

Lord of Illusions – Stăpânul iluziilor (1995)
BluRay 720p
IMDb: 6,1
Clive Barker
01:48:52

Cand un detectiv particular este angajat sa protejeze un magician de renume, acesta se trezeste patrunzand intr-o lume oculta plina de mister si pericole. Totul incepe in momentul in care detectivul Harry D’Amour (Scott Bakula) o intalneste pe frumoasa Dorothea Swann (Framke Jansen), sotia lui Philip Swamm (Kevin J.O’Connor), un iluzionist celebru. Acesta pare sa se joace cu focul, iar practicile sale sunt departe de a fi tocmai ortodoxe, ascunzand in spatele unor trucuri de scena, adevarata magie. Dorothea crede ca sotul sau ar putea fi intr-un mare pericol si-l roaga pe detectiv s-o ajute. Acesta sovaie la inceput, dar in cele din urma accepta sa se ocupe de caz. In scurt timp, Harry descopera ca Philip Swann si-a creat multi dusmani printre adeptii unui cult religios foarte bizar. Acestia doresc sa-l reinvie pe liderul lor, Nix (Daniel von Bargen), un adevarat vrajitor al Raului, ucis candva de Swann. In urma cu 13 ani, Nix era considerat cel mai bun iluzionist. Gloria lui a apus insa, in momentul in care Swann – pe atunci elevul sau – l-a detronat fara mila. Acum Swann este in mare pericol, iar viata lui atarna de un fir de ata.

Vizualizari: 40
Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 premiu Fangoria Chainsaw Awards,1 premiu International Horror Guild
BluRay 720p Les cent et une nuits de Simon Cinéma (One Hundred and One Nights) – Cele 101 Nopți ale lui Simon Cinema (1995)

Les cent et une nuits de Simon Cinéma (One Hundred and One Nights) – Cele 101 Nopți ale lui Simon Cinema (1995)

Les cent et une nuits de Simon Cinéma (One Hundred and One Nights) – Cele 101 Nopți ale lui Simon Cinema (1995)
BluRay 720p
IMDb: 6,3
Agnès Varda
01:25:21

Monsieur Cinema, în vârstă de o sută de ani, locuiește singur într-o vilă mare. Amintirile sale se estompează, așa că angajează o tânără să-i spună povești despre toate filmele realizate vreodată. De asemenea, o linie de vedete de film vine să-l viziteze, oferindu-i înapoi plăcerea vieții – dar printre aceștia există și unii tineri studenți care se străduiesc doar după banii săi pentru realizarea proiectelor lor de film. Cele două povești – viața lui Monsieur Cinema și a tinerilor – sunt povestite în paralel până se reunesc în final, când bătrânul joacă un rol în filmul realizat de studenți.

Vizualizari: 68
Premii: 1 Nominalizare Berlin International Film Festival
BluRay 720p Wild Bill – Sălbaticul Bill (1995)

Wild Bill – Sălbaticul Bill (1995)

Wild Bill – Sălbaticul Bill (1995)
BluRay 720p
IMDb: 5,9
Walter Hill
01:37:55

Wild Bill Hickok, celebrul om al legii si pistolar al Vestul Salbatic, este bantuit de amintirile din trecutul lui si de reputatia sa. Este iubit de catre Calamity Jane, dar el nu o poate iubi. Tanarul Jack McCall il cauta pe Bill, fiindca acesta si-a parasit copilul si a nenorocit viata mamei acestuia. McCall a promis ca Bill va plati cu viata.

Vizualizari: 207
Premii: 2 nominalizari National Society of Film Critics Awards,1 nominalizare New York Film Critics Circle Awards
BluRay 720p Before Sunrise – Înainte de răsărit (1995)

Before Sunrise – Înainte de răsărit (1995)

Before Sunrise – Înainte de răsărit (1995)
BluRay 720p
IMDb: 8.1
Richard Linklater
01:41:05

O studentă franțuzoaică, aflată în ultimul an, Celine, interpretată de Julie Deply, întâlnește un băiat American pe nume Jesse (Ethan Hawke) în trenul pe ruta Budapesta – Viena. În Viena coboară amândoi și ies împreună. Idila lor de 14 ore este foarte impresionantă, doar că la sfârșitul călătoriei, vor trebui să se despartă. Sau… nu?

Vizualizari: 128
Premii: 4 nominalizari ACCA,1 premiu si 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 nominalizare CFCA Award,1 nominalizare MTV Movie + TV Awards
BluRay 720p Major Payne – Maiorul Payne (1995)

Major Payne – Maiorul Payne (1995)

Major Payne – Maiorul Payne (1995)
BluRay 720p
IMDb: 6.3
Nick Castle
01:36:58

În momentul în care maiorul Benson Winifred Payne (Damon Wayans) este disponibilizat din marină el se simte total dezorientat, pentru că viața lui de până acum a însemnat numai ordine și disciplină. În calitate de civil, viața sa pare a nu mai avea nici un sens și din acest motiv, comandantul său se gândește să-i găsească ceva care să-i umple timpul liber până acum aproape inexistent. Acesta îi găsește un post de comandant la o școală unde se spune că s-au adunat toți ratații. Chiar dacă nimeni nu se așteaptă ca Payne să aibă rezultate cu acești elevi, acesta își ia rolul foarte în serios. Pe masură ce trece timpul, Payne și elevii descoperă că au foarte multe lucruri de învățat unii de la ceilalți. Încet-încet Payne le insufla simțul responsabilității, respectul pentru disciplină, dar și încrederea în ei. Pe de altă parte, Payne are și el multe de învățat de la recruții săi care-i deschid ochii către alte lucruri pe care până acum era obișnuit să le ignore cum ar fi acela de a se opri să miroasă trandafirii sau să admire lucrurile frumoase din jurul lui. Toate acestea, bineînțeles, după ce îl învață că aceleași rezultate – dacă nu chiar mai bune – poate obține de la ei vorbindu-le cât se poate de civilizat, fără insulte sau țipete. Din acest moment, speranța înflorește de ambele părți, astfel încât Payne începe să creadă că elevii săi vor putea deveni soldați adevărați, iar aceștia la rândul lor încep să aibă tot mai multă încredere în forțele lor. Când lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine, maiorul Payne este rechemat însă în armată pentru a lua parte la luptele din Bosnia. Dar va putea oare Payne să-i părăsească pe cei care au acum atâta încredere în el lăsându-i din nou de izbeliște?

Vizualizari: 117
Premii: N / A
BluRay 720p Moses – Biblia: Moise (1995)

Moses – Biblia: Moise (1995)

Moses – Biblia: Moise (1995)
BluRay 720p
IMDb: 6.9
Roger Young
02:56:19

Faraonul Ramses dispune uciderea tuturor copiilor evrei. Moise e salvat de mama sa, care il aseaza intr-un cos, lasandu-l sa pluteasca pe Nil. Protejat de fiica faraonului, Moise crește printre egipteni, ucide pe unul dintre ei și fuge, spre a reveni, întrucât Dumnezeu l-a ALES pentru a-i scoate pe evrei din robia cruntă la care îi supunea faraonul și a-i duce spre Țara Făgăduinței, străbătând pustiul timp de 40 de ani, perioadă în care Moise are de luptat cu necredința poporului în puterea divină, dar și în alegerea lui ca mesager al Domnului, cu faraonul care refuza sistematic să-i elibereze pe evrei din sclavie. Moise comunică, pe muntele Sinai, cu Dumnezeu, primește de la acesta tablele cu cele zece porunci, și se străduiește să-și ducă la capăt misiunea…Moise reușește, fără însă a călca în pământul făgăduit, așa cum era scris… Epopee bine transpusă cinematografic, cu mari actori, dintre care se remarcă sir Ben Kinsgley, în rolul titular.

Vizualizari: 132
Premii: 1 Nominalizare Primetime Emmy Awards,1 nominalizare Motion Picture Sound Editors
BluRay 720p Joseph – Iosif (1995)

Joseph – Iosif (1995)

Joseph – Iosif (1995)
BluRay 720p
IMDb: 7.7
Roger Young
02:55:31

O poveste a unui om ales de Dumnezeu cu un mare scop, a carui viata a fost greu incercata, fiind urat de fratii care au incercat sa-l ucida, vandut ca sclav, intemnitat, iar apoi ajuns al doilea om ca putere, din lume. Chiar daca era fiul cel mai mare al lui Iacov si al Rahelei, Iosif s-a nascut la mult timp dupa ceilalti copii ai lui Iacov. Iosif avea un frate mai mic, pe nume Beniamin. Iacov ii acorda lui Iosif o atentie deosebita, fapt care i-a atras ura fratilor mai mari. Mai mult, Iosif a avut un vis legat de succesele sale viitoare, pe care l-a impartasit fara intelepciune familiei sale. Aceasta l-a mustrat crezand ca este arogant. Pana la urma, fratii mai mari l-au vandut pe Iosif ca sclav si l-au convins pe Iacov ca, de fapt, acesta fusese ucis. Totusi, Iosif a prosperat cat timp a fost sclav. A devenit omul de incredere al stapanului sau, pana cand a fost aruncat in temnita pe nedrept. Acolo, Iosif a luat totul de la inceput si, in cele din urma, a avut ocazia sa apara inaintea faraonului. Puterea lui supranaturala de a talmaci visele, i-a schimbat viata intr-un mod radical.

Vizualizari: 127
Premii: 1 premiu si 4 nominalizari Primetime Emmy Awards,1 premiu si 3 nominalizari CableACE Awards,1 nominalizare WGA Award
BluRay 720p Cry, the Beloved Country - Plângi, Țara Iubită (1995)

Cry, the Beloved Country - Plângi, Țara Iubită (1995)

Cry, the Beloved Country - Plângi, Țara Iubită (1995)
BluRay 720p
IMDb: 6.8
Darrell Roodt
01:46:20

Un predicator sud-african pleacă să-și caute fiul înfruntat care a comis o crimă în marele oraș.

Vizualizari: 109
Premii: 1 Nominalizare Screen Actors Guild Awards,3 nominalizari Image Award,1 premiu KCFCC Award
BluRay 720p La Cérémonie - Ceremonia (1995)

La Cérémonie - Ceremonia (1995)

La Cérémonie - Ceremonia (1995)
BluRay 720p
IMDb: 7.5
Claude Chabrol
01:51:51

Cand Catherine Lelievre o angajeaza pe taciturna si timida Sophie ca menajera, crede ca a dat peste o comoara. Familia de liberali bogati o trateaza pe Sophie cu generozitate si asteapta in schimb de la ea sa fie harnica si de incredere. Dar Sophie nu le-a spus noilor ei angajatori ca este dislexica si curand incepe sa aiba probleme cu lucruri aparent marunte, cum ar fi listele de cumparaturi. Ea se imprieteneste cu postarita Jeanne, care o ajuta din cand in cand si ii spune tot felul de barfe despre familia Lelievre. Dl Lelievre, care banuieste ca Jeanne le deschide scrisorile, ii spune lui Sophie ca Jeanne a fost acuzata de uciderea fetitei ei de 4 ani si desi a fost achitata ulterior, el nu crede ca e nevinovata. El ii interzice lui Sophie s-o invite pe Jeanne in casa familiei si astfel tensiunea dintre Sophie si angajatorii ei creste.

Vizualizari: 111
Premii: 1 premiu si 6 nominalizari César Awards,2 premii si 1 nominalizare Venice Film Festival,1 nominalizare SIYAD Award,1 premiu Top 10 Film Award,1 nominalizare CFCA Award,1 nominalizare Critics Choice Award,1 premiu LAFCA Award + Alte premii
BluRay 720p Mortal Kombat - Bătălia mortală (1995)

Mortal Kombat - Bătălia mortală (1995)

Mortal Kombat - Bătălia mortală (1995)
BluRay 720p
IMDb: 5.8
Paul W.S. Anderson
01:41:21

Mortal Kombat este un film fantastic de arte marțiale din 1995, de producție americană, scrise de Kevin Droney, regizat de Paul W. S. Anderson, cu participarea lui Robin Shou, Linden Ashby, Bridgette Wilson, Christopher Lambert, Cary-Hiroyuki Tagawa și Talisa Soto. Bazat pe jocul video Mortal Kombat, filmul este prima parte din seria de filme Mortal Kombat. Povestea sa îi urmărește pe luptătorul Liu Kang, actorul Johnny Cage, și soldata Sonya Blade, toți trei fiind conduși de zeul Raiden, în drumul lor de a-l înfrunta pe zeul-vrăjitor Shang Tsung și forțele sale într-un turneu de salvare a Pământului.

Vizualizari: 613
Premii: 1 Nominalizare Awards Circuit Community Awards,1 premiu BMI Film & TV Awards,1 nominalizare Motion Picture Sound Editors,1 nominalizare Sitges - Catalonian International Film Festival
BluRay 1080p Candyman: Farewell to the Flesh - Întoarcerea lui Candyman (1995)

Candyman: Farewell to the Flesh - Întoarcerea lui Candyman (1995)

Candyman: Farewell to the Flesh - Întoarcerea lui Candyman (1995)
BluRay 1080p
IMDb: 5.3
Bill Condon
01:35:05

Candyman: Farewell to the Flesh (De asemenea, cunoscut sub numele de Candyman 2: Farewell to the Flesh) este un film slasher american supranatural din 1995 [4] regizat de Bill Condon și cu Tony Todd, Kelly Rowan, William O'Leary, Bill Nunn, Matt Clark și Veronica Cartwright. Scrisă de Rand Ravich și Mark Kruger, este o continuare a filmului din 1992, Candyman, care a fost o adaptare a nuvelei lui Clive Barker, „The Forbidden”. Complotul său urmează un profesor de New Orleans care se găsește țintit de Candyman, spiritul puternic al unui fiu ucis al unui sclav care îi ucide pe cei care l-au invocat.

Vizualizari: 382
Premii: N / A
BluRay 720p Duo luo tian shi (Fallen Angels) - Îngeri căzuți (1995)

Duo luo tian shi (Fallen Angels) - Îngeri căzuți (1995)

Duo luo tian shi (Fallen Angels) - Îngeri căzuți (1995)
BluRay 720p
IMDb: 7.7
Kar Wai Wong
01:38:49

Fallen Angels este un film de dramă din Hong Kong din 1995, scris și regizat de Wong Kar-wai, cu Leon Lai, Michelle Reis, Takeshi Kaneshiro, Charlie Yeung și Karen Mok.
Titlu Alternativ : Duoluo Tianshi,Düşkün Melekler,Fallen Angels (Ángeles caídos),Anjos Caídos,Upadłe anioły,Tenshi no namida,Tears of Angels,Angeli perduti,Les anges déchus,Neonpyhimys

Vizualizari: 134
Premii: 2 premii si 5 nominalizari Golden Bauhinia,2 premii si 2 nominalizari Golden Horse Award,3 premii si 6 nominalizari Hong Kong Film Award,1 premiu Film of Merit,1 nominalizare VVFP Award
BluRay 720p Sense and Sensibility - Raţiune şi simţire (1995)

Sense and Sensibility - Raţiune şi simţire (1995)

Sense and Sensibility - Raţiune şi simţire (1995)
BluRay 720p
IMDb: 7,6
Ang Lee
02:16:15

Sense and Sensibility este un film american din 1995 regizat de Ang Lee și bazat pe romanul cu același nume de Jane Austen. Actrița Emma Thompson a scris scenariul și a jucat rolul Elinor Dashwood, în timp ce Kate Winslet a jucat rolul surorii mai mici a lui Elinor, Marianne. Povestea urmărește viața surorilor Dashwood, care sunt obligate să caute securitate financiară prin căsătorie. Actorii Hugh Grant și Alan Rickman joacă rolurile pețitorilor lor. Filmul a fost lansat la 13 decembrie 1995 în Statele Unite.

Vizualizari: 176
Premii: Un premiu şi 6 nominalizări Oscar, 2 premii şi 4 nominalizări Globul de Aur, 3 premii si 9 nominalizări BAFTA, un premiu si 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 nominalizare David di Donatello,1 nominalizare DGA Award + Alte premii
HDRip 720p A Holiday to Remember - Un Crăciun de neuitat (1995)

A Holiday to Remember - Un Crăciun de neuitat (1995)

A Holiday to Remember - Un Crăciun de neuitat (1995)
HDRip 720p
IMDb: 6,4
Jud Taylor
01:34:23

A Holiday to Remember este un film american de dramă romantică de Crăciun, realizat în 1995, cu Connie Sellecca și Randy Travis. [1] A avut premiera la CBS pe 12 decembrie 1995. Începând din 2009, a fost prezentat în blocul de programe 25 Days of Christmas de pe ABC Family, dar nu a făcut parte din bloc în 2010 și a reapărut în concursul AMC Best Christmas Ever în 2019. Partitura filmului a fost compusă de Eric Robertson.

Vizualizari: 113
Premii: N / A
VHSRip 720p The Other Woman  – Cealaltă femeie (1992) (Dublat Română)

The Other Woman – Cealaltă femeie (1992) (Dublat Română)

The Other Woman – Cealaltă femeie (1992) (Dublat Română)
VHSRip 720p
IMDb: 4.3
Alan Smythe
01:29:21

Cealaltă femeie (cunoscută și sub numele de mame și fiice), este un film de televiziune din 1995. Nancy Silvers a fost nominalizată la Premiul Humanitas la categoria „Prime Time 90 Minute” pentru scrierea filmului.

Vizualizari: 105
Premii: 1 Premiu Humanitas Prize
BDRip 720p Scanner Cop II (1995)

Scanner Cop II (1995)

Scanner Cop II (1995)
BDRip 720p
IMDb: 4.8
Steve Barnett
01:34:35

Scanners: The Showdown este un film american de ficțiune din anul 1995 regizat de Steve Barnett. Este continuarea Scanner Cop și al cincilea film din seria Scanners. Daniel Quinn se întoarce ca ofițer de poliție psihic care caută un criminal în serie care să vizeze alți psihici.

Vizualizari: 113
Premii: N / A