Comentarii (0) Reclamație film

Salutare , am detectat ca navighezi pe acest site cu telefonul...

Acum poti descarca aplicatia ClassiCMovieSHD 100 % compatibila cu telefonul tau.

Incearca acum apasa mai jos si descarca aplicatia...

Vizionare Placuta !


0.0

Babe – Cel mai curajos porc din lume (1995)

Urmărește filmul Babe – Cel mai curajos porc din lume (1995) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1995, Comedie, Dramă, Familie, Fantastic . Filmul online Babe – Cel mai curajos porc din lume (1995) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 40

Gen: 1995, Comedie, Dramă, Familie, Fantastic

Data Adaugari: 13/09/2021

Regizor: Chris Noonan

Scenariu: Dick King-Smith , George Miller , Chris Noonan

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:31:55

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 6 nominalizari Oscar,4 nominalizari BAFTA,1 premiu si 3 nominalizari 20/20 Awards,1 premiu si 1 nominalizare Saturn Award,4 nominalizari ACCA,2 nominalizari Chlotrudis Awards,1 premiu Globul de Aur + alte premii si nominalizari

IMDb: 6.8

Filmul descrie aventurile unui porc care vrea sa devina caine ciobanesc. In Romania, filmul a rulat dublat in limba romana. (Fiind primul experiment de acest gen.) Babe este un porcusor care nu-si cunoaste locul in lume. Cu un grup ciudat de prieteni, ca Ferdinand, rata ce se crede cocos, sau Fly, cainele caruia i se adreseaza drept „mama”, Babe isi da seama ca poate deveni cel mai renumit porcusor ciobanesc din toate timpurile; iar fermierul Hogget este constient de acest lucru. Cu ajutorul cainelui ciobanesc si a oilor, Babe invata ca un porcusor poate deveni orice isi doreste.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: