Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Before Sunrise – Înainte de răsărit (1995)

Urmărește filmul Before Sunrise – Înainte de răsărit (1995) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1995, Dramă, Romantic . Filmul online Before Sunrise – Înainte de răsărit (1995) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 168

Categoria: 1995, Dramă, Romantic

Regizor: Richard Linklater

Data Adaugari: 10/05/2021

Scenariști: Richard Linklater, Kim Krizan

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:05

Claritate: BluRay 720p

Premii: 4 nominalizari ACCA,1 premiu si 1 nominalizare Berlin International Film Festival,1 nominalizare CFCA Award,1 nominalizare MTV Movie + TV Awards

IMDb: 8.1

O studentă franțuzoaică, aflată în ultimul an, Celine, interpretată de Julie Deply, întâlnește un băiat American pe nume Jesse (Ethan Hawke) în trenul pe ruta Budapesta – Viena. În Viena coboară amândoi și ies împreună. Idila lor de 14 ore este foarte impresionantă, doar că la sfârșitul călătoriei, vor trebui să se despartă. Sau… nu?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: