Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

Joseph – Iosif (1995)

Urmărește filmul Joseph – Iosif (1995) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1995, Aventuri, Biografic, Dramă . Filmul online Joseph – Iosif (1995) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 172

Categoria: 1995, Aventuri, Biografic, Dramă

Regizor: Roger Young

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: James Carrington , Lionel Chetwynd

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:55:31

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 4 nominalizari Primetime Emmy Awards,1 premiu si 3 nominalizari CableACE Awards,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7.7

O poveste a unui om ales de Dumnezeu cu un mare scop, a carui viata a fost greu incercata, fiind urat de fratii care au incercat sa-l ucida, vandut ca sclav, intemnitat, iar apoi ajuns al doilea om ca putere, din lume. Chiar daca era fiul cel mai mare al lui Iacov si al Rahelei, Iosif s-a nascut la mult timp dupa ceilalti copii ai lui Iacov. Iosif avea un frate mai mic, pe nume Beniamin. Iacov ii acorda lui Iosif o atentie deosebita, fapt care i-a atras ura fratilor mai mari. Mai mult, Iosif a avut un vis legat de succesele sale viitoare, pe care l-a impartasit fara intelepciune familiei sale. Aceasta l-a mustrat crezand ca este arogant. Pana la urma, fratii mai mari l-au vandut pe Iosif ca sclav si l-au convins pe Iacov ca, de fapt, acesta fusese ucis. Totusi, Iosif a prosperat cat timp a fost sclav. A devenit omul de incredere al stapanului sau, pana cand a fost aruncat in temnita pe nedrept. Acolo, Iosif a luat totul de la inceput si, in cele din urma, a avut ocazia sa apara inaintea faraonului. Puterea lui supranaturala de a talmaci visele, i-a schimbat viata intr-un mod radical.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: