Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

La Cérémonie - Ceremonia (1995)

Urmărește filmul La Cérémonie - Ceremonia (1995) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p.Genurile acestui film sunt 1995, Crimă, Dramă, Mister .Filmul online La Cérémonie - Ceremonia (1995) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 56

Categoria: 1995, Crimă, Dramă, Mister

Regizor: Claude Chabrol

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Ruth Rendell , Claude Chabrol

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:51:51

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 6 nominalizari César Awards,2 premii si 1 nominalizare Venice Film Festival,1 nominalizare SIYAD Award,1 premiu Top 10 Film Award,1 nominalizare CFCA Award,1 nominalizare Critics Choice Award,1 premiu LAFCA Award + Alte premii

IMDb: 7.5

Cand Catherine Lelievre o angajeaza pe taciturna si timida Sophie ca menajera, crede ca a dat peste o comoara. Familia de liberali bogati o trateaza pe Sophie cu generozitate si asteapta in schimb de la ea sa fie harnica si de incredere. Dar Sophie nu le-a spus noilor ei angajatori ca este dislexica si curand incepe sa aiba probleme cu lucruri aparent marunte, cum ar fi listele de cumparaturi. Ea se imprieteneste cu postarita Jeanne, care o ajuta din cand in cand si ii spune tot felul de barfe despre familia Lelievre. Dl Lelievre, care banuieste ca Jeanne le deschide scrisorile, ii spune lui Sophie ca Jeanne a fost acuzata de uciderea fetitei ei de 4 ani si desi a fost achitata ulterior, el nu crede ca e nevinovata. El ii interzice lui Sophie s-o invite pe Jeanne in casa familiei si astfel tensiunea dintre Sophie si angajatorii ei creste.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: