Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Les cent et une nuits de Simon Cinéma (One Hundred and One Nights) – Cele 101 Nopți ale lui Simon Cinema (1995)

Urmărește filmul Les cent et une nuits de Simon Cinéma (One Hundred and One Nights) – Cele 101 Nopți ale lui Simon Cinema (1995) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1995, Comedie, Istoric, Romantic . Filmul online Les cent et une nuits de Simon Cinéma (One Hundred and One Nights) – Cele 101 Nopți ale lui Simon Cinema (1995) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 116

Categoria: 1995, Comedie, Istoric, Romantic

Regizor: Agnès Varda

Data Adaugari: 28/05/2021

Scenariști: Agnès Varda

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:25:21

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Berlin International Film Festival

IMDb: 6,3

Monsieur Cinema, în vârstă de o sută de ani, locuiește singur într-o vilă mare. Amintirile sale se estompează, așa că angajează o tânără să-i spună povești despre toate filmele realizate vreodată. De asemenea, o linie de vedete de film vine să-l viziteze, oferindu-i înapoi plăcerea vieții – dar printre aceștia există și unii tineri studenți care se străduiesc doar după banii săi pentru realizarea proiectelor lor de film. Cele două povești – viața lui Monsieur Cinema și a tinerilor – sunt povestite în paralel până se reunesc în final, când bătrânul joacă un rol în filmul realizat de studenți.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: