Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Mallrats – La mall (1995)

Urmărește filmul Mallrats – La mall (1995) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1995, Comedie, Romantic . Filmul online Mallrats – La mall (1995) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 59

Categoria: 1995, Comedie, Romantic

Regizor: Kevin Smith

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: Kevin Smith

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:02:04

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,1

Filmul, in regia lui Kevin Smith, este o comedie spumoasa cu si pentru tineri. Situata intr-un mall, pelicula urmareste cateva fire de poveste cu indragostiti, dusmani si prieteni. Brodie si T.S., doi prieteni liceeni obsedati de benzi desenate, sunt parasiti de prietenele lor in aceeasi zi. Ca sa-si planga de mila si sa piarda vremea, cei doi se duc la mall. Aici ii intalnesc pe Jay si Silent Bob (interpretat de regizorul Smith), personaje populare din ”Clerks”, cu care nascocesc un plan original pentru a-si recastiga prietenele.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: