Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Mortal Kombat - Bătălia mortală (1995)

Urmărește filmul Mortal Kombat - Bătălia mortală (1995) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1995, Acţiune, Aventuri, Fantastic . Filmul online Mortal Kombat - Bătălia mortală (1995) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 1085

Categoria: 1995, Acţiune, Aventuri, Fantastic

Regizor: Paul W.S. Anderson

Data Adaugari: 23/04/2021

Scenariști: Kevin Droney

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:21

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Awards Circuit Community Awards,1 premiu BMI Film & TV Awards,1 nominalizare Motion Picture Sound Editors,1 nominalizare Sitges - Catalonian International Film Festival

IMDb: 5.8

Recital de arte martiale si efecte speciale spectaculoase in aceasta poveste despre trei mizantropi care ajung in situatia de a raspunde de soarta intregii umanitati. Forte malefice de pe celalalt taram ameninta sa distruga Pamantul, dar ofera o ultima sansa muritorilor la un campionat de kung fu pe viata si pe moarte.

Toti cei care au incercat sa-i infrunte pe dusmanii de dincolo au fost ucisi, ultimul dintre ei fiind fratele mai mare al lui Liu Kang. Acesta e hotarat sa se razbune. Lordul Rayden, unul din stapanii lumii de dincolo, e de partea omenirii si alcatuieste o echipa de prima mana unindu-l pe Liu cu starul filmelor de actiune Johnny Cage si cu frumoasa politista Sonya Blade. Scenele de lupte superb coregrafiate sunt combinate cu efecte speciale extrem de spectaculoase.

Pe Christopher Lambert l-ati mai vazut in seria de filme Nemuritorul, unde interpreta rolul lui Connor MacLeod, unul dintre stramosii lui Duncan.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: