Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Moses – Biblia: Moise (1995)

Urmărește filmul Moses – Biblia: Moise (1995) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1995, Aventuri, Biografic, Crimă . Filmul online Moses – Biblia: Moise (1995) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 176

Categoria: 1995, Aventuri, Biografic, Crimă

Regizor: Roger Young

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Lionel Chetwynd

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:56:19

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Primetime Emmy Awards,1 nominalizare Motion Picture Sound Editors

IMDb: 6.9

Faraonul Ramses dispune uciderea tuturor copiilor evrei. Moise e salvat de mama sa, care il aseaza intr-un cos, lasandu-l sa pluteasca pe Nil. Protejat de fiica faraonului, Moise crește printre egipteni, ucide pe unul dintre ei și fuge, spre a reveni, întrucât Dumnezeu l-a ALES pentru a-i scoate pe evrei din robia cruntă la care îi supunea faraonul și a-i duce spre Țara Făgăduinței, străbătând pustiul timp de 40 de ani, perioadă în care Moise are de luptat cu necredința poporului în puterea divină, dar și în alegerea lui ca mesager al Domnului, cu faraonul care refuza sistematic să-i elibereze pe evrei din sclavie. Moise comunică, pe muntele Sinai, cu Dumnezeu, primește de la acesta tablele cu cele zece porunci, și se străduiește să-și ducă la capăt misiunea…Moise reușește, fără însă a călca în pământul făgăduit, așa cum era scris… Epopee bine transpusă cinematografic, cu mari actori, dintre care se remarcă sir Ben Kinsgley, în rolul titular.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: